Yritys

Pellopuu luontokuva metsämaisema Pellopuu luontokuva metsämaisema pystykuva

Edelläkävijä, jolla on pitkät juuret

Pellopuu Oy on uusia hirsi-innovaatioita kehittävä asiantuntija, jolla on yli 70 vuoden kokemus hirsirakentamisesta sekä perinnetietoa ja osaamista jo yli sadan vuoden takaa. Juuremme ovat pitkät, sillä sahatoiminta tontilla alkoi jo vuonna 1900, ja nykyinen yhtiö merkittiin kaupparekisteriin vuonna 1952.

Olemme vakavarainen suomalainen perheyritys, joka tunnetaan luotettavana ja palveluhenkisenä takuutoimittajana. Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita hirsiratkaisuja sekä uutta kotia etsivälle että suuriin rakennusprojekteihin. Tuotantomme perustuu alan parhaisiin rakenneteknisiin ratkaisuihin, mikä tekee tuotteistamme luotettavan ja rakentamista sujuvoittavan valinnan projektitoimituksissa.

Ainutlaatuisen konekantamme ansiosta pystymme toimittamaan kotimaan suurikokoisimmat hirsirakenteet erityisvaativiin ja kokoluokaltaan mittaviin rakennusprojekteihin. Kehittämämme erityiskorkea ja painumaton JÄTTIHIRSITM on innovatiivinen rakenne, joka mullistaa hirsirakentamisen. 

Käytämme ensiluokkaista raaka-ainetta. Pohjoinen puu tarjoaa ihanteellisen materiaalin hirsirakentamiseen, sillä se kasvaa ankarissa olosuhteissa lajitovereitaan tiukkasyisemmäksi ja lujemmaksi. Myös lujan ja näyttävän sydänpuun osuus muodostuu hitaamman kasvun myötä suuremmaksi.

Ekologisesti ja sosiaalisesti vastuullinen tuotantomme täyttää puun alkuperäketjun hallintaa osoittavan PEFC 2002:2013 -sertifikaatin vaatimukset, mikä valtuuttaa meidät PEFC-merkinnän käyttöön. Vastuullisesti tuotetun puun käyttö rakennusmateriaalina säästää luonnonvaroja ja hidastaa ilmastonmuutosta. Lue lisää vastuullisesta raaka-aineesta

Laatujärjestelmämme ja tiukat laadunvarmistusprosessimme takaavat luotettavat toimitukset. Perustan tälle luovat ulkopuolinen laadunarviointi, oma laadunvarmistuslaboratoriomme sekä standardoitu raaka-aineen lujuuslajittelu. Käytössämme on ISO 9001:2015 -laatujärjestelmä ja tuotteemme ovat CE- ja PEFC-merkittyjä. Lue lisää tuotantomme laadusta

Laadukkaat hirsirakenteemme säilyvät sukupolvelta toiselle, ne voidaan uusiokäyttää ja ne tuovat säästöjä niin rakentamis- kuin elinkaarikustannuksissa.

Nykyaikaista hirsiosaamista pohjoisesta

Pellopuun tehdas ja pääkonttori sijaitsevat vapaana virtaavan Tornionjoen rannalla, Pellon kunnan kauniissa Turtolan kylässä. Teemme aktiivista yhteistyötä Pellon kunnan sekä alueen yritysten, yrittäjäjärjestöjen ja oppilaitosten kanssa. Yhtiössä on vuosittain opiskelijaharjoittelijoita kansainvälisesti eri oppilaitoksista. Olemme osa Hanki Capital Oy -konsernia.

Pellopuu Oy merkitty kaupparekisteriin 7.11.1952 (numero 127.567) 

Lapin punahonka -tavaramerkki numero (111) 226036 on rekisteröity 13.12.2002

Y-tunnus: 0193691-9
Pankki: Danske Bank
IBAN: FI12 8189 9710 0606 63
BIC/ SWIFT: DABAFIHH

 

Ota yhteyttä Pyydä tarjous