Hirsiratkaisut

Pellopuu hirsiratkaisut Pellopuu hirsiratkaisut pystykuva

Perinteistä vai modernia – sinä valitset!

Tarjoamme alan parhaisiin rakenneteknisiin ratkaisuihin perustuvat hirsituotteet. Kehittämämme erityiskorkea ja painumaton JÄTTIHIRSITM on kansainvälisesti ainutlaatuinen, huippukestävä, moderni ja ekologinen hirsirakenne.

Kehittyneistä ratkaisuistaan huolimatta lopputuote voi näyttää perinteiseltä tai modernilta aina valitun toteutuksen mukaisesti. Rakennuksen kulmat voidaan toteuttaa moderneina jiirinurkkina, linjakkaina lohenpyrstöliitoksina tai perinteisinä, ulkonevina hirsinurkkina.

Onko unelmakotisi perinteinen vai moderni? Tutustu alla rakenteisiin, nurkkaratkaisuihin ja toimitusvaihtoehtoihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous!

Rakenteelliset ratkaisut

pellopuu-tuote-jattihirsi3

Erityiskorkea ja painumaton JÄTTIHIRSI

Erityiskorkea JÄTTIHIRSI™ on hirsiratkaisu, joka painuu yhtä vähän kuin puurunkoon rakennettu omakotitalo. Uusi painumaton rakenne tarjoaa ennennäkemättömiä tapoja rakentaa. Korkeudeltaan 360 mm olevat elementit minimoivat saumat ja muodostavat tasaisen ja tyylikkään seinäpinnan.

Lue lisää >

Pellopuu tuote lamellihirsi

Vääntymätön ja halkeamaton lamellihirsi

Valmistamme lamellihirttä modernilla tai perinteisellä profiililla sekä monipuolisilla kokovaihtoehdoilla. Materiaaliksi voidaan valita perinteinen mänty tai vaalea ja nykyaikainen kuusi. Lamellihirsi muodostuu kahdesta tai useammasta lankusta, jotka on sormijatkettu ennen liimausta.

Lue lisää >

Pellopuu tuote erikoisratkaisut

Erikoisratkaisut vaativiin ja suuriin kohteisiin

Tarjoamme kehittyneet hirsiratkaisut moniin erityisvaativiin ja suuriin kohteisiin, mm. julkisten rakennusten, koulujen, päiväkotien, hoivakotien, julkisten rakennusten sekä muuten vaativien kohteiden tarpeisiin. Ainutlaatuisen konekantamme ansiosta olemme kotimaan suurimpien hirsirakenteiden toimittaja.

Lue lisää >

Nurkkaratkaisut

Pellopuu ristinurkka

Ristinurkka

Ulkonevilla, risteävillä salvoksilla varustettu perinteinen hirsinurkka on kestosuosikki nurkkaratkaisuna. Tämä myös suora- ja pitkänurkkana tunnettu ratkaisu on historiallisesti yleisin Suomessa käytetty salvostyyppi.

Pellopuu jiirinurkka

Jiirinurkka

Linjakas jiirinurkka on kehitetty erityisesti moderniin kaupunkirakentamiseen. Tässä myös citynurkkana tunnetussa ratkaisussa nurkka toteutetaan ilman risteäviä hirsien päitä, mikä tarjoaa vaihtoehtoja etenkin tiukemmilla kaava-alueilla.

Pellopuu lohenpyrstönurkka

Lohenpyrstönurkka

Limittyvä, tasapäätyinen lohenpyrstönurkka on ajanmukaisesti hirren ominaisuuksia esiintuova vaihtoehto, joka edustaa vastaavaa modernia ja tyylikästä muotokieltä kuin jiirinurkka. Lohenpyrstö on linjakkuutensa ansiosta myös suosittu ratkaisu väliseinissä.

Pellopuu moderni profiili

Moderni profiili

Moderni profiili tarjoaa nykyaikaista, pelkistettyä ilmettä. Kapeat saumat luovat yhtenäisen ja tasaisen seinäpinnan.

 

Pellopuu perinteinen profiili

Perinteinen profiili

Perinteinen profiili antaa seinälle hirsirakentamiselle tyypillistä näköä v-mallisine saumoineen.

Toimitusvaihtoehdot

Pellopuu rakenteiden pakettitoimitus

Rakenteiden pakettitoimitus

Pakettitoimitus on kustannustehokas ratkaisu omatoimiselle rakentajalle. Pellopuun tarkasti mitoitetut hirsituotteet on helppo asentaa ohjeita seuraten. Toimitamme rakenteet tontille sopimuksen mukaan, jonka jälkeen hirsikehikon kokoaminen voi alkaa.

Pellopuu säältä suojaan asennettuna

Säältä suojaan asennettuna

Säältä suojaan -asennus auttaa projektin hyvään vauhtiin. Kun valitset asennuspakettimme, jälleenmyyjämme suorittaa kantavien rakenteiden ja vesikaton asennuksen. Kun talon runko on asennettu oikein, rakentamista on helppo jatkaa sisällä ja ulkona.

Millaisen hirsikodin sinä haluaisit rakentaa?

Toimitamme alan edistyneimmät rakenteelliset ratkaisut kotiisi – jalostettuna korkealuokkaisesta ja kestävästä pohjoisen puusta. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Pyydä tarjous