Referenssit

Pellopuu Kauppis-Heikin koulu Pellopuu Kauppis-Heikin koulu pysty

Tutustu Pellopuun hirsitoteutuksiin

Olemme vuosikymmenten saatossa toimittaneet tuhansia hirsikoteja ja muita rakennuksia kotimaassa ja eri puolille Eurooppaa. Laadukkaat hirsiratkaisumme tarjoavat pysyvyyttä – jotain mikä kestää myös jälkipolville.

Millaisen hirsikodin sinä haluaisit rakentaa? Pellopuun nykyaikaiset kodit tarjoavat parempaa asumista kaupungissa ja maalla. Rakenna viihtyisä ja ekologinen talo, joka pitää luontaisesti huolta hyvästä sisäilmasta. Meiltä löydät alan kehittyneimmät rakenteet – huippulaadukkaasta ja kestävästä pohjoisen puusta.

 

 

 

Hirsikoulu turvaa hyvän sisäilman

Uudesta iisalmelaisesta Kauppis-Heikin koulusta haluttiin viihtyisä, ekologinen ja sisäilmaltaan terve koulurakennus. Siksi materiaaliksi valittiin Pellopuun luontaisesti hengittävä ja vastuullisesti tuotettu lamellihirsi. 

Uusi Kauppis-Heikin alakoulu rakennettiin puretun 1960-luvulla valmistuneen punatiilisen koulurakennuksen tilalle Iisalmessa. Pinta-alaltaan 2100 m2, koulu tarjoaa opetusta 119 alakoululaiselle sekä esiopetusta 18 lapselle.

Hirsirakenteet toimitti Pellopuu ja pystytti läheinen kumppanimme Honkakartano. Kouluun käytettiin lamellihirttä yhteensä 7000 m. Modernin hirsikoulun arkkitehtisuunnittelusta vastasi QVIM Arkkitehdit.

Koulurakennuksen arkkitehtuuri ilman pieli- ja karmilautoja on upea esimerkki nykyaikaisista tavoista käyttää hirsirakennetta. Kauppis-Heikin hirsikoulu otettiin käyttöön syyslukukaudella 2017 ja rakennus on pidetty niin opettajakunnan kuin oppilaidenkin keskuudessa.

Kauppis-Heikin koulu

Muita kohteitamme

Sisätilaratkaisuja