Hengittävä hirsirakenne

uutiset_kuva_vaaka uutiset_kuva_pysty

Laadukkaampaa asumista

Luontaisesti eristävä ja hengittävä hirsi tarjoaa monia etuja verrattuna muihin materiaaleihin. Kestävä ja viihtyisä hirsitalo hengittää sekä tasaa luontaisesti lämpöä ja kosteutta. Kehittyneet rakenteemme tuovat esiin hirren hyödyt parhaalla mahdollisella tavalla.

Kehittämämme erityiskorkea ja painumaton JÄTTIHIRSITM on alan edistyneimpiä rakenteita. Se luo tasaisen ja tyylikkään seinäpinnan ja on aidosti painumaton, sillä se minimoi liitosten määrän. 

Käytämme 100% ensiluokkaista raaka-ainetta. Pohjoinen puu tarjoaa ihanteellisen materiaalin hirsirakentamiseen, sillä se kasvaa ankarissa olosuhteissa lajitovereitaan tiukkasyisemmäksi ja lujemmaksi. Myös lujan ja näyttävän sydänpuun osuus muodostuu hitaamman kasvun myötä suuremmaksi.

Laadukkaat hirsirakenteemme säilyvät sukupolvelta toiselle, ne voidaan uusiokäyttää ja ne tuovat säästöjä niin rakentamis- kuin elinkaarikustannuksissa.

Laatujärjestelmämme ja tiukat laadunvarmistusprosessimme takaavat luotettavat toimitukset. Perustan tälle luovat ulkopuolinen laadunarviointi, oma laadunvarmistuslaboratoriomme sekä standardoitu raaka-aineen lujuuslajittelu. Käytössämme on ISO 9001:2015 -laatujärjestelmä ja tuotteemme ovat CE- ja PEFC-merkittyjä. Lue lisää tuotteidemme laadusta

 

Katsele talomalleja