Pellopuun yhteistyökumppaniksi?

Pellopuu nurkka jarvimaisema header Pellopuu-nurkka-jarvimaisema-pystykuva

Haemme kumppanuusyrityksiä

Toimintamme kasvaessa haemme lisää kumppanuusyrityksiä myymään ja edustamaan innovatiivisia hirsirakenteitamme. Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita hirsiratkaisuja perinteisistä lamellihirsistä painumattomiin 360 mm korkeisiin Jättihirsiin.

Investointiohjelmamme tulee päätökseen tämän vuoden lopussa, jonka myötä kapasiteettimme tulee lisääntymään merkittävästi. Kuluneen viiden vuoden aikana olemme investoineet lähes 10 miljoonaa euroa uusiin tuotantolaitteisiin ja rakennuksiin.

Mikäli yhteistyömahdollisuudet herättivät kiinnostusta, lisätietoja saat toimitusjohtaja Perttu Pörhölältä.
email: perttu.porhola@pellopuu.fi
puh: +358 (0)40 550 4833

Pellopuu Oy on uusia hirsi-innovaatioita kehittävä asiantuntija, jolla on 70 vuoden kokemus hirsirakentamisesta sekä perinnetietoa ja osaamista jo yli sadan vuoden takaa. Pellopuu on vakavarainen suomalainen perheyritys, joka kuuluu samaan yritysryhmään Polarica Ab:n, Lapin Liha Oy:n ja Kuljetusliike Kristo & Kumpp Oy:n kanssa. Pellopuu tunnetaan luotettavana ja palveluhenkisenä takuutoimittajana, joka toimii kotimaisilla ja kansainvälisillä markkinoilla.

Soita Pertulle tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella – keskustellaan yhdessä lisää yhteistyömahdollisuuksista.