Ammattilaisille

Pellopuu jättihirsi profiili Pellopuu jättihirsi profiili pystykuva

Projektirakentamisen luottotoimittaja

Pellopuu toimittaa rakennusliikkeille nykyaikaiset hirsiratkaisut kaikkeen rakentamiseen luotettavasti ja asiakaslähtöisesti. Meillä on kymmenien vuosien monipuolinen kokemus erilaisista projektirakentamisen kokonaisuuksista, kohteista ja vaatimuksista.

Ainutlaatuisen konekantamme ansiosta mittakaavaltaan kotimaan suurimmat, erikoisvalmisteiset hirsielementit esimerkiksi julkisten rakennusten, koulujen, päiväkotien, hoivakotien, rivitalojen sekä vaativien erityiskohteiden tarpeisiin.

Kehittämämme erityiskorkea JÄTTIHIRSI™ mahdollistaa ennennäkemättömiä tapoja rakentaa etenkin suurissa projektirakennuskohteissa, koska se on yhtä painumaton kuin tavallisen puurunkoon rakennetun omakotitalon rakenteet. Painumattomuuden ansiosta siihen voidaan myös vapaasti yhdistää muita materiaaleja, kuten betonia, kiveä, lasia tai muita puurakenteita. Suuren massansa ansiosta JÄTTIHIRSI™ myös tarjoaa mahdollisuuden suunnitella entistä avarampia tiloja ja aukotuksia ilman, että erillisiä palkkiratkaisuja välttämättä tarvitaan. Lue lisää osoitteessa painumatonhirsi.fi

Ota yhteyttä ja kysy alan kehittyneimmistä projektirakentamisen hirsiratkaisuista!

 

Ota yhteyttä

Koulurakennus hirrestä – tutustu toteutukseen!

Uudesta iisalmelaisesta Kauppis-Heikin koulusta haluttiin viihtyisä ja sisäilmaltaan terve koulurakennus. Siksi materiaaliksi valittiin Pellopuun hirsi.

Referenssit

Profiloidut tuotteet hirsitalotehtaille

Toimitamme teollisille asiakkaillemme laadukkaat, kunkin tehtaan omiin profiileihin valmiiksi höylätyt lamellihirret sekä höyläämättömät liimahirsiaihiot ensiluokkaisesta ja sertifioidusta pohjoisen männystä ja kuusesta. Vakiodimensiot alkaen 88mm x 160mm aina 275mm x 275mm saakka.

Pellopuu tunnetaan joustavana ja palveluhenkisenä kotimaisten ja eurooppalaisten hirsitalotehtaiden takuutoimittajana.

Mittatarkat hirsituotteemme perustuvat alan parhaisiin rakenneteknisiin ratkaisuihin, mikä tekee tuotteistamme luotettavan ja tuotantoa sujuvoittavan valinnan.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan, mitä laadukkaat profiloidut hirsituotteemme mahdollistavat talotuotannossanne!

 

Ota yhteyttä