Inspiroidu

pellopuu-talo-pariskunta pellopuu-talo-pariskunta-mobiili

Ideoi ja suunnittele puusta

Nykyaikaisista hirsirakenteistamme suunnittelet ja rakennat paremmat, viihtyisämmät ja ekologisemmat ympäristöt asumiseen ja työskentelyyn. Hirsi on ajantasainen ja pitkäikäinen materiaali unelmien omakotitalojen, ekologisten kerrostalojen, suurten teollisuuskohteiden sekä linjakkaiden julkisten rakennusten suunnittelijalle.

 

Tutustu toteutuksiin

Pellopuu hirsiprofiilit

Modernia rakentamista

Nykyaikainen hirsielementti voi näyttää perinteiseltä tai modernilta aina valitun toteutuksen mukaisesti. Rakennuksen kulmat voidaan toteuttaa linjakkaina jiirinurkkina, tiiviinä lohenpyrstöliitoksina tai perinteisinä, ulkonevina hirsinurkkina. Luontaisesti eristävä ja hengittävä hirsirakenne tarjoaa yhdessä paketissa talon rungon sekä sisä- ja ulkopinnat. 

 

Valitse ratkaisuja

 

 

Parempaa ja viihtyisämpää

Hirsirakenne tarjoaa monia etuja verrattuna muihin materiaaleihin. Kestävä ja viihtyisä hirsitalo hengittää sekä tasaa luontaisesti lämpöä ja kosteutta. Kehittyneet rakenteemme tuovat esiin hirren hyödyt parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Rakenna laatua

Hirsitalomallisto

Millaisen hirsikodin sinä haluaisit rakentaa? Pellopuun nykyaikaiset kodit tarjoavat parempaa asumista kaupungissa ja maalla. Rakenna viihtyisä ja ekologinen talo, joka kestää myös jälkipolville. Meiltä löydät alan kehittyneimmät rakenteet – huippulaadukkaasta ja kestävästä pohjoisen puusta. Katsele talomalleja