Miksi Pellopuu? 10 syytä ostaa

Pellopuu jokimaisema Pellopuu jokimaisema pystykuva

Kehittyneiden hirsirakenteiden edelläkävijä

Olemme laadukkaiden, monipuolisten ja kehittyneiden hirsirakenteiden toimittaja. Hyödynnämme uusinta tuotantoteknologiaa sekä alan edistyneimpiä rakenteellisia ratkaisuja. Tuotamme napapiirin pohjoispuolella tiukkasyisestä ja lujasta pohjoisen puusta korkealuokkaisia lamellihirsiä kaikkeen rakentamiseen. 

Tässä 10 syytä valita Pellopuun hirsirakenteet:

  1. Olemme luotettava ja vakavarainen suomalainen perheyritys, joka tunnetaan luotettavana ja palveluhenkisenä takuutoimittajana. 

  2. Olemme uusia hirsi-innovaatioita kehittävä kokenut asiantuntija, jonka kokemus ja juuret ulottuvat vuoteen 1900.

  3. Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita hirsiratkaisuja sekä uutta kotia etsivälle että suuriin rakennusprojekteihin.

  4. Tuotantomme perustuu alan parhaisiin rakenneteknisiin ratkaisuihin, mikä tekee tuotteistamme luotettavan ja rakentamista sujuvoittavan valinnan projektitoimituksissa.

  5. Ainutlaatuisen konekantamme ansiosta pystymme toimittamaan kotimaan suurikokoisimmat hirsirakenteet erityisvaativiin ja kokoluokaltaan mittaviin rakennusprojekteihin.

  6. Kehittämämme erityiskorkea ja painumaton JÄTTIHIRSITM on innovatiivinen rakenne, joka mullistaa hirsirakentamisen. 

  7. Korkealuokkaiset hirsirakenteemme säilyvät sukupolvelta toiselle, ne voidaan uusiokäyttää ja ne tuovat säästöjä niin rakentamis- kuin elinkaarikustannuksissa.

  8. Käytämme ensiluokkaista raaka-ainetta. Pohjoinen puu tarjoaa ihanteellisen materiaalin hirsirakentamiseen, sillä se kasvaa ankarissa olosuhteissa lajitovereitaan tiukkasyisemmäksi ja lujemmaksi. Myös lujan ja näyttävän sydänpuun osuus muodostuu hitaamman kasvun myötä suuremmaksi.

  9. Ekologisesti ja sosiaalisesti vastuullinen tuotantomme täyttää puun alkuperäketjun hallintaa osoittavan PEFC 2002:2013 -sertifikaatin vaatimukset, mikä valtuuttaa meidät PEFC-merkinnän käyttöön. Vastuullisesti tuotetun puun käyttö rakennusmateriaalina säästää luonnonvaroja ja hidastaa ilmastonmuutosta. Lue lisää vastuullisesta raaka-aineesta

  10. Laatujärjestelmämme ja tiukat laadunvarmistusprosessimme takaavat luotettavat toimitukset. Perustan tälle luovat ulkopuolinen laadunarviointi, oma laadunvarmistuslaboratoriomme sekä standardoitu raaka-aineen lujuuslajittelu. Käytössämme on ISO 9001:2015 -laatujärjestelmä ja tuotteemme ovat CE- ja PEFC-merkittyjä. Lue lisää tuotantomme laadusta

 

Tutustu hirsiratkaisuihin