Hirsimökit ja hirsihuvilat

 REVONTULI-sarja  SEITA-sarja
 mod-revontuli  mod-seita

Revontuli -sarjassa näyttävä ulkonäkö täydentää hyviä tilaratkaisuja.

Seita-malliston juuret ovat suositussa Lumikki-sarjassa, jota on vuosien saatossa kehitetty asiakkaiden toiveiden mukaiseksi. Seita-mallit ovat kaksikerroksisia, ja niissä on upeita parveke- ja terassiratkaisuja.

VELHO-sarja RIEKKO-sarja
mod-velho mod-riekko

Velho-mallisto on toteutettu vanhojen suomalaisten torppien pohjalta. Ne ovat kasvaneet nykyajan asumistrendien mukaisiksi.

Riekot ovat perinteisen "mökkimäisiä" ja hyvin pienemmälle perheelle sopivia vaihtoehtoja. Tilaratkaisut ovat järkeviä ja tehokkaita. Etupuolen sisääntuloterassit ovat Riekko-malleissa suuria.

KOJAMO-sarja LOMPOLO-sarja
 mod-kojamo  mod-lompolo

Kojamo-sarjassa on erityyppisiä vapaa-ajan asuntoja, joista löydät helposti omia tarpeitasi vastaavan mallin. Kokoja on reilun parinkymmenen ja reilun viidenkymmenen neliön välillä. Mallistossa on niin saunallisia kuin saunattomia vaihtoehtoja, joissakin malleissa on myös parvi.

Lompolo-malleista on kokojensa ja tilojensa puolesta myös monenlaiseen asumistarpeeseen. Tilat on käytetty tehokkaasti hyväksi ja nukkumatilaa on pienemmässäkin mökissä monelle. Pienimmät mallit voivat toimia vaikkapa pelkästään tuvallisina rantasaunoina.

 VASKOOLI
 mod-vaskooli
 Vaskooli -mallista löytyy ratkaisuja eri kokoisiin tarpeisiin: yhden perheen vapaa-ajan asunnosta useamman huoneiston kokonaisuuksiin - itsellesi, koko suvulle, työporukalle
tai vaikka vuokrattavaksi.

 Pellopuu Oy:n laajan toimitussisällön osuus on rakennuksen kokonaiskustannuksista talojen osalla noin 35-40 % ja huviloiden osalla noin 35-50 %. Osuus on riippuvainen mm. seuraavista asioista: hirsikoko, perustamistapa, rakennuspaikkakunta ja rakennusaika. Mm. seuraavat materiaalit ja työt eivät sisälly laajaan toimitukseen: tonttikulut, viranomaiskulut, liittymämaksut, LVI-sähkö, kalusteet, varusteet, perustukset, eristeet, muuraus-ja kaakelointi, cyproc-levyt, pintakäsittely materiaalit, rakennustyöt ja rahti.

Rahti on riippuvainen valitusta kuljetustavasta, rahdin kuljettajasta sekä kuljetusetäisyydestä. Yleensä verollinen rahdin hinta on allaolevan taulukon mukainen osuus verollisesta kauppahinnasta.

0 – 50 km 2%
51 – 200 km 3%
201 – 350 km 4%
351 – 500 km 5%
501 – 600 km 6%
601 – 800 km 7%
801 – 1000 km 8%

 

Yhteystiedot

Pellopuu Oy    
Torniontie 113 A    
FIN-95645 Turtola, Finland    

Puh. 040 3000 230    
Fax (016) 5100 744   
Tel. int. +358 40 3000 230    
Fax int. +358 16 5100 744

 Suomen Vahvimmat                skh   ce2 
  dqs   finotrol   skh  
Pellopuu Oy. Www-sivujen toteutus: Mainostoimisto Mediabaari.