Hirsitalot, Hirsimökit ja Hirsihuvilat

 

cat hirsitalot cat hirsimokit cat hirsirakennukset


Pellopuu valmistaa erikokoisia hirsirakennuksia aitoista ja kesämökeistä aina asuintaloihin ja toimistorakennuksiin saakka. Toimituslaajuus sovitetaan asiakkaan toiveiden mukaan: pelkästä hirsikehikosta kattavaan puuosatoimitukseen saakka. Välipohjakannattajat, kattokannattajat, muu puutavara, ikkunat, ovet, portaat, listat jne. voidaan kaikki sisällyttää toimitukseen.

Talot valmistetaan useimmiten asiakkaan omien kuvien pohjalta. Pellopuulla on myös kattava mallisto taloja, kesämökkejä ja ulkorakennuksia.

Prosessin kuvaus:
viimeinen tarjous – tilaus – suunnittelua - kuvien hyväksyntä – alihank.tuotteet – lopullinen suunnittelu – valmistus – pakkaus – kuljetus. Kesto normaalisti 6-8 viikkoa hyväksytyistä kuvista, kun maksut tulevat sovitusti.

Hirsirakentaminen on ekologisin tapa rakentaa. Materiaalin valmistus, kuljetus ja työstö vaatii vähän energiaa. Hirrellä on ominaisuuksia, jotka vähentävät energian tarvetta lämmityksessä ja viilennyksessä. Rakennuksen tultua elinkaarensa loppuun, on suurin osa jätteestä kierrätettävissä tai käytettävissä lämmitykseen.
Lisäksi puu on kasvaessaan käyttänyt hiilidioksidia. Tämä hiilidioksidi on muuttunut hapeksi ja sokereiksi ja on siten ”varastoitunut” puuhun.

Yhteystiedot

Pellopuu Oy    
Torniontie 113 A    
FIN-95645 Turtola, Finland    

Puh. 040 3000 230    
Fax (016) 5100 744   
Tel. int. +358 40 3000 230    
Fax int. +358 16 5100 744

 Suomen Vahvimmat                skh   ce2 
  dqs   finotrol   skh  
Pellopuu Oy. Www-sivujen toteutus: Mainostoimisto Mediabaari.